Asiakasyrityksemme on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalveluyhtiöistä

 

Avainasiakaspäällikkö

Asiakasyrityksemme etsii ratkaisumyynnin ammattilaista – henkilöä, joka yhdistää asiakkaiden tarpeet ja yrityksen ratkaisut tavalla, joka tuottaa asiakkaille merkittävää arvoa. Yritys auttaa asiakkaitaan tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa, sekä vähentämään riskejä mm. automatisoiduilla ratkaisuilla ja asiakkaalle räätälöidyillä verkkopalveluilla.

Olet tärkeä osa suurasiakasmyynnin tiimiä kansainvälistyvässä yrityksessä ja työskentelet tiiviissä yhteisyössä tuotekehityksen ja markkinoinnin kanssa tuomalla asiakasnäkökulman palvelukehitykseemme.

Vastaat nimetyistä finanssisektorin asiakkuuksista, palvelumyynnin tuloksesta sekä asiakaskohtaisten tuote- ja palvelukonseptien rakentamisesta ja hallinnasta. Yrityksen eturintaman digitaaliset asiakasratkaisut mahdollistavat sen, että pääset toimimaan alan huipulla.

Haet uusia myyntimahdollisuuksia rohkeasti ja johdat asiakkaalle rakennettavia ratkaisuja.

Tuotat omalla työlläsi arvoa tunnistamalla syvällisesti asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja tarjoamalla heille soveltuvimmat ratkaisut laajasta palveluvalikoimasta.

Odotamme sinulta

  • Erinomaista kyvykkyyttä tunnistaa ja kehittää asiakkaiden tarpeita
  • Kykyä myydä ratkaisuja tavalla, jossa asiakkaan hyödyt saadaan konkretisoitua
  • Tavoitteellista työskentelyotetta ja pitkäjänteisyyttä
  • Kykyä johtaa yrityksen tiimiä asiakkaan suuntaan
  • Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englanninkielen taitoa
  • Finanssisektorin tuntemus on etu

Yritys tarjoaa sinulle edistykselliset tuotteet ja palvelukonseptin, jolla voit tehdä hyvää tulosta ja kehittää edelleen osaamistasi huipputasolle.

Erinomainen asema ja historia markkinoilla antaa sinulle hyvän pohjan pitkäjänteiseen työhön. Toimipaikka sijaitsee Helsingissä.

Tehtäväsi on itsenäinen, mutta saat täyden tuen kokeneilta kollegoilta omasta tiimistä ja muualta organisaatiosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Precedo Performancen Ari Vehniä, puh. +358 50 372 5342. (Soittoajat 21.6 klo 12-17 ja 27.6 klo 14-18, sekä 2.7 klo 15-17) Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 16.07.2018 mennessä ari.vehnia (at) precedo.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti.